Alla ni som arbetar med barn- och ungdomsteater, se hit!

Detta mångsidiga och intressanta endagsprogram, via Zoom, är för alla er som är intresserade eller involverade i teater med barn och unga. Det här är en fantastisk möjlighet att träffa människor från hela världen som delar din passion.
Evenemanget är speciellt för dig som letar efter sätt att få ny inspiration och vidareutvecklas eller som vill ha nya idéer efter den långa kampen med pandemin.

Programmet – bifogat HÄR – inkluderar internationella talare som Fredyl Hernandez från Filippinerna; Lilian Mbabazi från Uganda; Liliana Galvan från Peru; Galo Ivan Granda Sarmiento från Ecuador; och Shoaib-Iqbal från Pakistan.

Huvudtalaren, professor Gillian McNally från University of Northern Colorado kommer att tala om vikten av att barn och ungdomar får hålla på med teater och vilken effekt det har på dem. Hon kommer också att berätta om sin erfarenhet av att arbeta med teater för de allra yngsta.

Biljetter kostar €35 och din biljett låter dig se sessionerna live och i en vecka efter evenemanget. Finlands AITA/IATA-Center erbjuder dig en rabattkod med vilken du får 15 % rabatt om du använder kampanjkoden AITA/IATA15.

För ungdomar kommer det att finnas gratis online-workshops på franska, engelska och spanska.