Teaterkalaset är ett sommarevenemang för barn i åldern 7-12 år!

Evenemanget är ambulerande och arrangeras årligen på olika orter i Svenskfinland.

Teaterkalaset är för dig som tycker om att stå på scen, spela teater och vill lära dig nya saker. Evenemanget passar för både de som hållit på med teater och för dig som vill pröva på teater. Under Teaterkalaset får du pröva på olika teaterworkshops, se på teater och delta i roligt sommarprogram.

Teaterkalaset är för barn från hela Svenskfinland i åldern 7–12 år. Evenemangets syfte att ge teaterintresserade barn en möjlighet att träffas, få ny inspiration och få spela teater. Alla barn får delta i två olika workshops, men väljer tre som de är intresserade av.

Årets Teaterkalas arrangeras 10-13.6.2024 på Vårdö, Åland. Barnen kommer att bo i stugor och vi gör vårt bästa att alla som kommer med en vän, sår dela stuga med den. Vi erbjuder därtill en tyst stuga om ditt barn gärna har det lite lugnare.

Busstransport arrangeras för deltagarna från Nyland, Åboland, Åland och Österbotten. Transporten plockar upp barnen på vägen och planeras enligt var deltagarna bor.

Deltagaravgiften är 100€ och inkluderar kost, logi och allt program. För de som önskar åka buss till evenemanget kostar resan 5€/resa.

FSU erbjuder också subventionerade platser för de familjer som behöver.

Läs mera här:

Workshops alternativ 2024

Teaterkalaset ärfullbokat, men du kan anmäla ditt intresse för en reservplats genom att anmäla ditt barn här nedan!

Sofia Wegelius

TEATERKOORDINATOR

teater@fsu.fi

Teaterkalaset arrangeras i samarbete med Ålands Ungdomsförbund och med stöd av Brita Maria Renlunds minne