Idag skickas Teater.fi:s nya inloggningsuppgifter

12.11.2014 kl. 13:07
Teater.fi har uppdaterats för att vara mera användarvänligt.

Nu har vi uppdaterat Teater.fi så att ni alla har en egen sida på saiten som ni kan uppdatera och ändra till att bättre passa era behov. Fördelen med sidan är att nu kan ingen annan komma åt att redigera era uppgifter. Om ni vill vara med på Teater.fi så kontakta teater(at)fsu.fi.

Här kan ni läsa hur ni skall logga in och uppdatera era uppgifter:

 

Användarmanual för teater.fi


Teater.fi är hemsidan med information om finlandssvenska teatrar, föreställningar, pjäser och annat inom teater. Den kan som bäst stolt presentera över 100 teatrar och mer än 500 aktiva inom teatern. Sidan är flerdimensionell och erbjuder tjänster både för publiken och aktören samt för proffs och amatörer.
För att teater.fi skall innehålla korrekt och färsk information om teaterverksamheten i Svenskfinland, förutsätter det att teatrarna själva gör ändringar på hemsidan. Vi har dock gjort det så enkelt som möjligt för er!

Logga in

Skriv in din inloggningsadress i din webbläsare och logga in med användarnamnet och lösenordet du fått per e-post av FSU.
 

Meny

Genom att klicka på det stora kugghjulet på höger sida kan man hantera sin egen sajt och dess inställningar, och genom att trycka på ögat till höger kommer man tillbaka till startsidan. För att redigera texter klickar man på ändra. Kom ihåg att spara!
 

Redigera

För att lägga till en föreställning börjar man på startsidan med att klicka på det lilla kugghjulet vid föreställningar och klicka på sajtevenemang. Där kan man fylla i information om pjäsen samt datum och tidpunkter. När man fyllt i all information avslutar man sedan med att klicka på Spara nere i högra hörnet.


Lösenord

Ni har fått ett lösenord att logga in med för första gången, men byt det gärna till ett eget. Detta kan göras genom att klicka på det stora kugghjulet till höger, sedan Användare uppe i den vågräta balken och sedan på er sajts e-postadress. Där kan ni även redigera resten av era användarinställningar.


Logga ut

Efter att man är färdig med allt skall man komma ihåg att avsluta sessionen och logga ut genom att klicka på den röda pilen som finns uppe till höger på sidan.


Vid problem

Stöter man på problem är det fritt fram att kontakta FSU via e-post: teater(at)fsu.fi.

 

Vill du beställa på Teater.fi: infobrev?

Vi skickar ut info 6 ggr i året om bland annat auditioner, festivaler samt understöd som gynnar teaterföreningarna.

* obligatorisk
/ ( mm / dd )