Stort intresse för Robin Hood

08.05.2010 kl. 20:25
Intresset verkar vara stort för årets pjäs på Raseborgs Sommarteater, musikalen Robin Hood. Under den första bokningsveckan har redan över 1.600 biljetter reserverats.

I år är det möjligt att boka biljetter till Raseborgs Sommarteater redan från början av maj. Tidigare år har bokning och biljettförsäljning för enskilda inletts först en månad senare. Nytt för i år är också att det nu går att köpa biljetter på Internet via NetTicket.fi. Dessutom är Raseborgs Sommarteaters biljetter till salu också på alla NetTickets försäljningsställen, bl.a. i de flesta Luckor.

Såsom tidigare är det också möjligt att reservera biljetter via Raseborgs Sommarteater (tel. 0600-12550, vardagar 9-16) och sedan lösa ut dem på plats.

Sommarens pjäs på Raseborgsscenen är alltså Robin Hood Anna Simberg, Pasi Hiihtola och Peik Stenberg. För regin står Bobo Lundén. På scenen medverkar över 50 amatörskådespelare och en femmannaorkester. Den klassiska äventyrsberättelsen förs fram i en medryckande musikteaterversion som förväntas tilltala både ung och gammal.

Premiär för Robin Hood på Raseborgs Sommarteater blir det onsdag 30 juni kl.19.00, och sammanlagt 20 föreställningar planeras till söndag 1.8. Arrangör är Västnyländska Ungdomsringen rf VNUR.

Mera info om Robin Hood

Robin Hood-biljetter på NetTicket.fi

 

 

 

Vill du beställa på Teater.fi: infobrev?

Vi skickar ut info 6 ggr i året om bland annat auditioner, festivaler samt understöd som gynnar teaterföreningarna.